Sov gott

Nu ska jag äntligen få sova, imorgon kommer jag vakna upp utan röst, efter allt skrikande idag, och träningsverk som bara den efter all träning som jag har genomgått de senaste dagarna. Så m.a.o så kommer en lugn semester med familjen helt perfekt. Vi åker imorgon och kommer hem på lördag för då ska jag festa här hemma i Örebro eftersom Linn kommer till stan!!! Så det blir ju ingen lång semster men den fylls av härliga promenader, hotellfrukostar, goda middagar och ja bara en massa tid att ta det lugnt och njuta :)

Så godnatt alla underbara vi hörs imorgon igen.  


31 Mars

Idag har jag haft en fullspäckaddag, började med min morgonpromenad som jag nu har börjat att gå igen efter all snö, sen åt jag en lång frukost med mitt nybakade bröd som gräddades medans jag var ute och gick. Sen så väntade intensiva timmar av plugg, fy vad aktiebolagslagen är lång!!

På eftermiddagen hade jag och Petter bokat squashbana, det var första gången för båda så vi kunde inga regler utan körde bara på och försökte få upp ett roligt spel. Det var jättekul och man blev jättetrött! Eller förlåt JAG blev jättetrött, Petter åkte iväg på träning direkt efter. Sen skyndade jag mig hem, slängde i mig lite mat för att sen åka iväg till Idrottshuset och kolla på semifinal i volleyboll. Jag hann inte duscha men det gjorde ingen för fy fan vad jag skrek! Jag blev helt svettig. MEN NEJ VI FÖRLORADE! Det var inte sant jag fattar inte hur det kunde hända!!? Det var tur att jag inte gick in och skrev ett inlägg direkt när jag kom hem för det hade inte varit vackert det inte...

Men jag kan faktiskt från min plats på läktaren ta åt mig två poäng ifrån servmissar som gjordes pga att jag störde/skrek precis då man som servare inte vill bli störd (hehe underbart). 

Så nu har jag iallafall äntligen duschat och nja, jo, kanske lite lagt förlusten bakom mig... MEN PÅ SÖNDAG DÅ JÄVLAR!!!   


Här är Ida, världens bästa volleybollspelare och granne enligt mig :P
  


Sista avsnittet av The Hills 27 April

Vi har alla hört rykten men nu har MTV bekräftat! Det sista avsnittet av The Hills kommer att sändas 27 april så förbered er på att säga hejdå till Audrina Patridge, Kristin Cavallari, Stephanie Pratt, Lauren Bosworth, Spencer Pratt, Heidi Montag och alla de andra!

Enligt uppgift så kommer avsnittet att handla mest om Speidis förhållande och deras så kallade karriärer, samt Kristin Cavallaris senaste upptåg. Dessutom kommer vi att få veta om kokain-ryktet stämmer eller ej. Producenterna lovar att det blir ett spännande farväl och att vi till och med får träffa Lauren Conrad en sista gång! Sorgligt att slutet har kommit men vi ser i alla fall fram emot det sista avsnittet!



Nu sticker jag till gymmet puss puss


Nytt i garderoben


  

 

Byyxorna är från Monki och linnet från märket Zoul


Taggad inför tre dagar fulla med plugg

Nu har jag varit och handlat för att klara de tre närmsta dagarna som bara kommer handla om plugg, plugg och plugg... Men det ska bli kul också, jag älskar när man sätter sig in i något riktigt ordentligt så här inför tentan för man lär sig så otroligt mycket! Så det känns kul för jag vet ju att om en och en halv vecka (dvs efter min tenta) så kommer jag veta så otroligt mycket mer än vad jag vet nu :)



Och så blev jag extra glad när jag hittade en ny smak på mitt favvote! (se nedan)


Friggs har helt underbara teer som är helt koffeinfria, bara gröna, röda och vita och som är extra bra för magen :) Annars gillar jag löste mest men ibland är det skönt att bara ha en färdig påse att lägga i (haha höjden av lathet)


Mys med Ayla och Petra

Så nu ska jag snart gå upp på stan för att möta Ayla och Petra, vi ska köp kinamat och ha mys hela kvällen. Det ska bli så kul att träffa Ayla igen och höra hur hon har haft det på sitt lyxjobb i Oslo ;) Så ha en mysig kväll alla och glöm inte att kolla på Svenska Hollywood fruar !!


Och så vill jag bara säga att jag saknar ägaren av den här tröjan väldigt mycket..  


Nytt linne från garden collection by h&m

Det är egentligen mer en klänning fast jag klippte av och sydde till det så att det blev ett midjekort linne istället, har redan blå klänningar så att det räcker. Så det blir perfekt till jeansshorts och även till mina bikinitrosor i samma färg.
 


Ny tröja

Så nu är jag också en av alla som har den här tröjan från Gina Tricot MEN jag tog iallafall min i en större stl så att det blev lite over-size vilket jag älskar ;)

  


ohhh...

Petra och jag har väldigt mycket gemensamt och nu är vi kära i samma kille också ;P Fast å andra sidan vem är inte kär i Eric Saade?






Southampton

Nu har vi pluggat på universitetet från ca tio till halv tre och varit väldigt effektiva hela tiden, good job girls! ;) På fredag är det sista seminariet för den här delkursen och jag tror att det kommer bli väldigt lärorikt och kul! Idag ringde jag till syon igen (för er som inte vet så planerar jag att åka till england nästa termin och fortsätta mina juridik studier där, iallafall en termin till en början) och den här gången var hon till hjälp! Hon berättade att Örebro uni har fått två platser i år till universitetet i Southampton (ett av om mest eftertraktade univeriteten i england!) och att det fortfarande går att söka!




Ny tröja

Den här tröjan hittade jag också under min korta vistelse i Stockholm, helt underbar till sommaren! Jag har börjat älska det här med magtröjor, längtar så tills det går att ha på sig ute.

 

 


God natt

Nu ska jag sova, fick en Solo tidning av Petra som jag ska läsa i sängen. Imorgon är det juristmässan på Örebro Universitet med Maria som gäller vilket ska bli kul :) Men men mer om det imorgon sov gott puss puss 


  


Tenta i Eu-rätt - check!

Fy fan vad skönt! Jag som inte hade pluggat NÅGONTING, man har mer i huvudet än vad man tror ;) Nu ska jag hem till Petra och fira genom att ha en riktig tjejkväll <3 Åhh vad underbart!! Och seminaiet gick också kanoners idag, bra jobbat tjejer! ÄLSKART!




Säsongens första nya bikini!

Var i Stockholm i lördags och hittade bla den här fina bikinin, jag är annars inte så mycket för Bandeau-modellen men den här hade en så fin rosett som överdel och världens hetaste trosmodell så jag kunde inte motstå den. 



  

                      Så nu ska man bara bli lite brunare så kommer det att bli perfekt ska ni se ;)                                 (Bikinin kommer från Zara)
  


RSS 2.0