The Hills tjejerna i Costa Rica





Kärlek


Bilder från kvällen - Filmen var helt underbar!















Sov gott /Stina



Kvällens

Kvällens sex and the city outfit:

 


Dagen har kommit...

IDAG ÄR DET SEX AND THE CITY PREMIÄR!! 
Åh kvällen kommer bli magisk, först är det Karros bal som gäller, sen drinkar med tjejerna och sen (trumvirvel) filmen!! Ohh den kommer vara så bra alltså. Och kvällen anslutas självklart som en riktig tjejkväll ska avslutas, med en sleepover.

Så, för er som ska gå på premiären och inte har bestämt vad ni ska ha på er kommer här lite förslag. Nämligen alla Carries outfits från förra filmen, FÖR om du inte har tänkt att klä up dig lite extra för premiären ikväll så ha du nog valt fel film darling ;) Jag själv kommer inspieras av den chockrosa klänningen med nitbältet. Bilder från kvällen kommer imorgon.  

 


Ayla är hemma igen

Kvällen började med att Petra, jag och Ayla gick och köpte kinamat från vårat vanliga ställe och tog med det hem och åt, så yammi. Sen kom Amanda, Aylas nya roomie och vi satt och pratade all möjlig skit ett tag ;) Amanda var verkligen jättetrevlig det kommer bli perfekt att ha henne hemma hos Ayla nu i framtiden :)  Sen drog vi vidare upp mot stan, tyvärr var det helt fullt på Ritz så vi satte oss på Lilla Örebros uteservering. Petra och jag som inte skulle vidare ut drack te för att bli varma meddans Ayla körde på lite starkare grejjer ;) Dom drog vidare ut och Petra och jag satte oss på Pitchers och fcik väldig service av självaste chefen hehe :P  En underbar kväll tack bebes


Är så glad över att min Ayla är hemma igen <3


Kvällens

  


Nytt från Pieces

Äntligen har jag fått mina "axeldekorationer"! Vad jag har väntat på att sånna ska komma ut i butikerna och så kom dom tilslut till Pieces. Emma gör ett underbart arbete med att beställa in trendiga accessoarer, men det finns inte många kvar så passa på ;)




Det börjar närma sig Miss Universum Sverige final 2010

Det känns skummt att det var ett helt år sedan jag var med i hela Miss Universum äventyret! Herregu vad snabbt tiden går. Jag har kollat in årets finalster och kan nog redan nu säga vem som vinner hehe :P Jag blir så sugen! Men vem vet nästa år kanske jag står där på scenen igen... ;)

Dom jag tror kommer ligga i topp i år: (Michaela, Andréa och Maxime)

  

Här är bilder från förra året:





Top 6. Jag, Renate, Michaela, Linda, Johanna och Alexandra


Vinnare Renete







Resan till London är bokad!


Så här ser tiden fram till sommarlovet ut:

27 maj Petters bal+ Sex and the city premiär!!

29 maj Den sista klassfesten

30 maj Karim fyller år dvs party!

3 juni Förhandlingstävling i skolan, så taggat! Linn kommer hem, så middag med tjejerna på kvällen <3 

4 juni Petters student och SOMMARLOV

7 - 10 juni LONDON med Sofia





 


Nytt halsband från H&M







Underbar dag

Idag har jag lagt pmet åt sidan och bara njutit av solen tillsammans med min egna lilla hottie ;) Det har varit hur underbart som helst och nu ser jag verligen fram emot sommarlov!    











Marc by Marc Jacobs öppnar i Stockholm!

Ohh blev så glad när jag läste det! Den 1 september öppnar den 200 kvadratmeter stora butiken. 


Underbar dag

Gårdagskvällen var jättetrevlig, vi åt först alla tre och sen drog Ayla vidare meddans jag och Petra köpte en aa vad ska man säga skitfilm som jag fortfarande inte fattar grejen med hehe :P Men det gjorde inget för vi pratade oss igenom hela filmen ändå :) Ohh jag är så glad för hennes skull, ikväll hoppas jag att få träffa hennes hottie :P 

Annars ser dagen ut så här, nu ska jag städa lite, sen åka hem till min kusin på kalas efter det blir det middag/för fest hemma hos Lina och sen utgång. Och så avslutas kvällen i den skönaste sängen ever med världens hetaste sällskap ;)


( Det här är dagens kalasoutfit hehe)



Träffa Ayla & Petra

Nu ska jag ta mig upp på stan och möta Ayla & Petra, mycket har hänt sen vi träffades senast så det ska bli så kul att höra allt! Jag tror att vi kommer sätta oss på någon restaurang och äta för att sen gå hem till Ayla och göra allt för att Anna INTE ska gå vidare till finalen imorgon (Petra & jag hatar hennes låt!) Så, ha en underbar kväll nu babes puss puss

 
(Det här får bli kvällens outfit, fast med jeans istället för kjol såklart :P)


Ny klänning från Vero Moda

 

Eftersom jag jobbar på Vero Moda så behöver jag ju ha en hel del kläder därifrån som jag kan jobba i och den här klänningen är helt underbar! Den går att stayla på en massa olika sätt och kommer bli perfekt att ha nu när det blir varmare.   


RSS 2.0