Vg på tentan + en jävla massa tårar

Helt otroligt nog så fick jag vg på den här tentan också! Och nu vet jag att det är en massa som tänker "Gu vad hon ljuger, hon var heeeelt säker på att han skulle få vg" Men jag lovar när jag satt där och ordbajsade så kände jag verkligen att nu lämnar jag in den här skiten för jag orkar inte försöka längre i värsta fall så får jag u och då får jag väl göra m det. Så jag lämnade in tentan utan att en kolla igenom den. Men fy vad jag behövde det här för annars har det varit en av dom jobbigaste dagarna på länge, mycket tårar. Ibland suger kärlek håradre än något annat. Men all den underbara tid som vi haft tillsammans kan ingen eller inget ta ifrån oss.

Tack för allt Petra utan dig skulle det inte gå.


v.4

Så här ser resten av min vecka ut:

Torsdag- Föreläsningar hela dagen, sitta kvar och plugga på universitetet, Robinsonmys så klart!
Fredag-  Bruch med Petra, plugg, bio
Lördag-  Plugg, födelsedagsfirande hos farmor! Tacomys med Petra & Sebbe, Robinson FINAL!!
Söndag- Skriva PM hela dagen.... suger

(Det var ju tänkt att jag skulle åka till Sälen den här helgen, men det blir inte så bla eftersom jag verkligenbehöver skriva klart mitt pm, så det bli en annan helg istället. )


ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN har jag sovit bra en hel natt! Det var så sjukt skönt att vakna imorse och bara vara helt utvilad. Jag var ju på sjukhuset igår och fick reda på att jag hade någon slags bakterie i halsen så jag fick två mediciner som uppenbarligen hjälpte :) Jag kan typ inte förklara hur skönt det är, tänk att jag har hostat i en månad och nu så gör jag det (knappt) inte längre! Så nu tusan ska jag ha på mig varma kläder och ta det lugnt så att det inte komme tillbaka. Jag är så glad. Nu ska jag måla mina naglar och fortsätta att läsa Europarätt ha en bra dag puss puss




Världens bästa


Saknar dig som fan Linn


Godis + Beck = myskväll

Efter mycket om och men så blev det att jag hade en myskväll med mig själv, men det var inte helt fel de heller. Med en massa godis och en Beckfilm kan det inte bli annat än lyckat =) Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte gå upp tidigt imorgon så att jag får något gjort. Sov gott

 


Plugg,plugg,plugg

Jag känner mig fortfarande dålig och vaknade inte förens kl tolv idag (!) så nu är det plugg som gäller. Jag ringde precis Maria och hon känner sig lika vilsen som jag, inte för att det kanske hjälpte mig med vad jag ska börja med men det känns ändå lite bättre att vara två vilsna själar :P 

För att göra det hela lite roligare så lägger jag ut en bild från igår med detta för övrigt tråkiga inlägg ;)

 


Flashback

Igår fotade jag och Petra "reklambilder" för fotografering till årets student :) Det blev verkligen en flashblack från när vi tog studenten när jag tog på mig min studentklänning. Helt sjukt hur snabbt tiden gått! Stört.

 


Plåtning söndag Petra + Stina

Måste bara lägga ut denna heta bild på mig och Petra, så het!


Bilder från Njuta i onsdags



 


B.F.F

Idag kom nallen som jag och Petra skickade till Hannah fram, hon blev exakt så glad som jag hade hoppats på. Det är sånna här saker som jag bara älskar för det är egentligen inte alls en stor grej men det betyder verkligen så mycket för den som får det. Där här meddeladet fick Petra och jag från Hannah idag på Facebook:

 "Stina o Petra! Det finns inga ord för hur mycket jag saknar er. Inga ord kan förklara hur mycket ni betyder för mig. Det är en självklarhet att vi alltid har hört ihop... det är nästan 10 år sedan vi träffades första gången och jag ser oss hålla ihop hela livet. Vi har livet framför oss! Jag blev rörd till tårar när jag fick den finaste nallen i världen. Jag ska bära med mig den på varenda tenta. Ni är helt underbara <3 Tack för att jag får vara er vän och tuuuuusen tack för den fina nallen. Vi ses snart!!!! Miss you <3"

Och här är den lilla skyddsängelnallen som vi skickade


21/1

 


Tack för ikväll världens bästa!

Hade en jättetrevlig kväll på Njuta med Petra, Ayla, Denise och Frida :) Det är verkligen så underbart att vara med sina vänner så mycket som jag varit på den senaste tiden. Jag har verkligen världens bästa vänner har sån otrolig tur som har er. MEN jag måste bara säga att ni har sån himla tur som har mig okcså för ni kan inte hitta en vän som älskar er, ställer upp på er och verkligen bryr sig om er som jag gör. Jag älskar att vi har varandra helt enkelt <3

(Bilderna är inte från kvällen)

Stina & Petra


Stina & Ayla


Älskade skinnkjol

Jag är ju helt kär i min skinnkjol, tuvär så har ju våran kalla vinter gjort så att jag inte kunnat använda den alltför  många gånger. Men här kan du få inspiration hur du kan matcha den när det väl blir lite varmare (LÄNGTAR!). Så, feel free to inspireras av Elin Kling, systrarana Olsen och mig ;)  









20/1

Idag var jag i skolan med tjerna, vi satt med ett hemskt engelska case men sällskapet bidrog ändå till att de blev trevligt :) När jag kom hem kl tre typ, så la jag mig i sängen och sov tills nu (!) Jag börjar verkligen att bli sjukare igen, nu har jag helt ont i huvudet, så det är skönt att jag inte ska jobba i helgen utan bara kan ligga hemma och bli frisk. Senare ikväll ska jag åka till Njuta och träffa Petra, Ayla och Aylas nya roomie och bara sitta där och prata och ha det nice. Nu ska jag kolla på handbollen, så taggad!! Nu MÅSTE dom vinna!!

Me today:

 


Nytt


Marinblå tröja med axelvaddar från Vero Moda


Hottie!


Gamla bilder ... haha

Petra och jag har tagit mycket bilder genom åren, det är så sjukt kul att kolla igenom dom så här några år senare haha!! :D Här är några favoriter från 2:an i gymnasiet tror jag :P Aja, vi tyckte ju att vi var snygga då iallafall ;)

 

 







Nytt

 
Randig boxtröja med axelvaddar Vero Moda.
Grå mysmagtröja Vero Moda. (Kommer vara så hett med den och jeansshorts i sommar!)


Spetsbody, Gina Tricot, perfekt att ha under jeans


Hon är ju så snygg!



Men hennes boyfriend är ju inte heller ful direkt ;)


Lauren Conrad

Underbar outfit av Lauren Conrad


Sov gott

Nu ska jag bädda ner mig, imorgon börjar vi en ny termin och vi startar igång med EU-rätt :) Imorgon är även Petra och Hannahs först dag på universitetet, jag kommer ihåg hur nerövs jag var inför min första dag haha! Men det kommer gå bra för er tjejer det är inget att oroa sig för ;) Ska bli så underbart att träffa Petra imorgon! Juste jag pratade med Linn idag och hon mår toppen och är helt kär ;) <3 Känns bra att det är någon som tar hand om henne där i Göteborg när inte jag finns i huset bredvid. 

Sov gott


Hon var ju så mycket finare innan...

Jag kommer ihåg när jag såg de allra första The Hills och tyckte verkligen att Heidi var så himla fin! Nu när jag kollar så är hon absolut en av dom längst ner på listan och det beror verkligen på alla hennes operationer! Sån jävla miss av henne, kolla hur fin hon var innan.


Vecka 3

Måndag- Skola hela dagen (träffa Petra på skolan!)

Tisdag-  Stan, middag & mys med Petra och Ayla

Onsdag-  Plugga, Utgång !
 
Torsdag - Skola hela dagen

Fredag- Basket :)

Lördag - Jobba

Söndag - Jobba


Mist



(fortfarande helt oreturscherad som ni ser :p)

   


Sminkning + plåtning på Mist

Idag var jag på Mist och blev sminkad och plåtad, det blev jättefint! Deras produkter är helt underbara!! Här är lite bilder från dagen, mer bilder på själva sminkningen kommer senare ikväll.








Ny spetskorsett

Idag köpte jag den här spetskorsetten på H&M från Sonia Rykiel kollektionen, den är helt underbar. Det kommer bli perfket att ha den, jeans, höga klackar, stora lockar och röda läppar på onsdag när jag och Petra mf ska ut ;) Längtar. 


16/1

Idag när jag kom till jobbet så hade vi fått in en massa fina kläder! Så idag har jag nog shoppat lite för mycket =/ (mer bilder på inköpen kommer imorgon) Men men skit i det nu :p. Dom här byxorna kommer vi att sälja för 99kr på torsdag då Pieces firar 1 år! De är typ lackleggings/byxor dvs lika sköna som leggings MEN man kan ha en kort tröja til för det ser mer ut som byxor. Så underbara. Köp.






This is LOVE


Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig Linn


Nu jävlar..

Jag vet att min uppdatering har sugit de senaste dagarna men det har varit mycket förkylning och plugg. Men nu jävlar kommer jag igen ;) ! Helgen ser ut så här:

Lördag- Shopping med mamma, jobba på Vero Moda, kvällen?
Söndag- Fotas på Mist dvs även träffa Ayla, fika med Zandra på stan, bio


Nu ska jag iallafall gå och lägga mig så att jag blir av med min hosta någon gång. Sov så gott alla underbara


Du är redan saknad Hanni

Har precis kommit hem från att ha sagt "på återseende" till Hannah :( Hon flyttar ju till Stockholm imorgon så det är lite sorgligt nu alltså.. Men Petra och jag kommer och hälsar på dig typ imorgon de vet du :p Örebro blir definitivt lite mindre fart i utan dig baby.  



 

Vi finns alltid här för dig de vet du <3


Tenta

Så nu åker jag strax iväg och skriver min sista tenta för den här terminen, jag känner mig oroväckande lugn :/. Men jag blir nog mer nervös precis innan, det lovar jag :p. Efter tentan blir det middag med klassen, så mys. Ha en bra dag !


(jag just nu i min otroligt dåliga webcam :p)


Jag är kär!

Jag är kär, helt fast och bra älskar det! Började kolla på den nya serien "The beautiful life" idag och den är helt underbar! Handlar om en modellargentur i New York, en av modellerna spelas av Mischa Barton och i regi Ashton Kutcher. Serien har fått sjukt dålig kritik i USA men försöker nu en sista gång med att lägga ut alla avsnitt på YouTube och jag gillart ;) Kolla NU! www.youtube.com/show/thebeautifullife


11/1


Precis kommit hem från skolan, har panik inför tentan! Så nu, plugg!!


Uppdatering från Dubi

Jag är fortfarande väldigt hostig och snorig och det blir INTE bättre! Jag blir så irriterad för det går ju inte att plugga när man hostar hela tiden och jag har ju tenta på torsdag, så det suger ju. hag hade gett extremt mycket för att byta plats med Petra och Sebbe just nu som ligger på stranden i Dubi... Här kommer iallafalll en uppdatering från när dom precis landade.

"Har precis landat i ett 20 gradit dubi! Resan har gått bra trots väldigt skakit och en skrikande unge bakom oss. Nu ska vi sätta oss på bussen till hotellet, så spännande :) Man ser bara män överallt som ser ut att ha på sig lucialinnen och en kökshanduk över huvidet :P Jag ha inte sett en enda kvinna så länge, känns skumt! Älskar dig, hörs snart <3 Puss"


Jag och Petra i Nice i sommras


Stina <3 Petra

Nu kommer Petra och hämtar mig, vi ska köpa hem mat, dricka vin och kolla på Let´s dance. Sen kommer Hannah förbi senare okcså, kommer bli en perfekt fredagskväll/natt det känner jag på mig ;)


Busy busy busy

Tisdag
Marieberg med Petra, köpte en del som jag kläder visar imorgon.

Mys / middag / förfest hemma hos Ayla, jag följde dock inte med ut eftersom jag fortfarande är relativt sjuk. Som vanligt väldigt dålig på att ta bilder men här är iallafall hennes underbart söta hundar.

 



Onsdag
Middag med Hannah, Alex och Petra hemma hos Petra. Det blev som många gånger tidigare, tacos! Sen "kollade" vi på tv och snackade massa skit om allt och alla ;)



Tosdag
En massa massa plugg men ännu mer skratt fy fan va kul vi har!! :D

 

Fredag
PLUGG, PLUGG, PLUGG!!

Middag och Let´s dance med Petra <3




Myskväll

Nu kommer Petra snart och hämtar mig så ska vi åka och handla mat och sen ha en helkväll med bara en massa mys och gossip;) Ha en bra kväll ! <3


6/1

Har mycket att göra nu alltså och är inte helt frisk än heller, men men plugg, plugg, plugg. Ikväll blir det iallafall middag och tjejmys hemma hos Petra, då måste vi tuvär säga hej då till Alex för den här gången :( Åh, jängtar tills hon flyttar hem till oss igen <3. Idag fick jag även dom första bilderna från förra plåtnigen, så coola! Men nu ska jag sätta mig och läsa igen, hörs senare puss puss   





Sov gott

Idag har jag mått mycket bättre än de senaste dagarna vilket är hur skönt som helst! Nu ska jag alltid ta på mig alldelles för mycket kläder, dricka mycket te och tvätta händerna överdrivet ofta så att det dröjer länge tills jag blir sjuk igen :) Imorgon har vi seminaruim och efftersom jag har tagit ett alldelles för långt jullov så blir det till att gå upp tidigt imorgon för att skumma igenom den underbara boken "kommunalrättens grunder", yesss. Det är så en äkta vg-elev jobbar ;) 

Llite roligare saker då, på tisdag så blir det myskväll hemma hos Alex med Petra och Hannah <3  Nu blev jag av någon konstig anledning väldigt sugen på tapas så jag hoppas att vi fixar iordning en enkel variant av det :p På onsdag så blir det den sista utgången på ettag med Hanni eftersom hon flyttar till Stockholm. Självklart kommer vi åka och hälsa på henne och så kommer hon att komma hem till oss mer än ofta <3 Så på onsdag blir det party, platsen för förfest är också helt fixad (kan inte säga var, vi vill inte ha några objudna gäster :p) Det kommer bli så kul!

Men men nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp och läsa min bok... Jag får iofersig träffa Maria imorgon, det ska iallafall blir kul! Ne jag måste faktiskt erkänna att jag ser fram emot att öppna böckerna igen, plugghäst som jag är ;) Sov gott


Sverige - Egypten

Idag har jag varit på landskamp i handboll mellan Sverige och Egypten, det var verkligen jättekul! Sverige vann :D Yeyy!! Det var länge sedan jag var på sport, men återigen, fy fan vad hett det är med killar som kan sin grejj! Speciellt när det gäller sport. Och killarna idag kunde definitivt sin grejj ;p.  






Nu är jag riktigt förkyld alltså

Jag ligger hemma och är bajssjuk, det suger så enorm mycket! Jag kunde inte jobba idag och jag hatar verkligen att ringa och meddela att man är sjuk för jag vet hur jobbigt det är att jobba en för lite. Förlåt Vero Moda jag kommer ut med godis någon dag i veckan som tack för att ni gillar mig fast jag var sjuk idag :p. Men men eftersom jag inte har något att göra, nu när jag har kollat igenom en massa tråkiga filmer på ett extremt konstigt språk (?) för min dvd dosa är sönder så man kan bara sätta på det språker som står överst på listan. Vilket är något som jag aldrig har hört förut men som självklart börjar på "A". Men men som jag sa såha jag nu när jag inte haft något att göra kollat igenom en massa bilder och hittade den här. Det var en ganska misslyckad plåtning så jag har bara lagt undan dessa bilder på något ställe där ingen skulle hitta dom :P Men jag vet inte, det kanske beror på att jag är sjuk eller något men nu tycker jag att den här bilden var helt okej, så det här är de ni får se av mig idag :p

  




Nyårsbilder!






















Jag är sjuk, det suger..

 




Gott nytt år!

Underbar kväll/natt igår, tack alla som bidrog till den! Jag tog inga bilder med min kamera under kvällen och dom andras bilder har inte kommit ut än. Så tills dom andra bilderna kommer ut så får ni njuta av dessa "tråkbilder", bla kvällens outfit, men det blir bättre det lovar jag ;)  



   


Sälen

Jag var ju i Sälen nu nyligen, tuvär så blev jag sjuk men det var helt underbart väder så jag måste bara lägga ut dom här bilderna. (Tagna från Henkes hus)








RSS 2.0