Ashley Olsen


Så snyggt!


Pluggdag hos Maria i Kumla :)

Idag efter föreläsningen åkte Stina, Sofia, Maria och jag hem till Maria i Kumla :) På vägen dit så handlade vi mat, det blev en jättegod sallad med lax och quinoa och till eftrerätt en massa naturgodis :P Efter det så gick vi igenom EG-rätten, känndes bra faktiskt, nu vet man vad man ska koncentrera sig på. Sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte och köpte julgran och julklappar. Jag kan inte fatta det imorgon är det ju redan 1:a december! Herregud vad snabbt det går...

  



Glad första advent!

Glad första advent! Som varje första advent så har hela familjen ätit adventsmiddag och haft adventsfika med lussebullar, pepparkakor, ischoklad och glögg :) En mysig tradition vi har. Nu ska jag dock gå och lägga mig och läsa lite EG-rätt. Sov gott puss & kram




Dagens idag på jobbet, här ser ni mitt nya halsband från Vero Moda. Mer nya inköp bir det imorgon.


p.s

Jag har gjort flera underbara inköp de senaste dagarna mer om de imorgon ;)


28/11

Idag jobbade jag, det var kul som vanligt men lite roligare idag för idag fick vi varsin kofta! Så fin är den, jag blev så himla glad precis vad jag behövde :) (se på bilden nedan) Idag började vi även med våran julinslagning, vi är inte som andra klädbutiker som skickar med kartonger utan vi slår in dom :) Och fint blir det! (fast det tar ju lite tid nu i början :P) Aja nu ska jag hugga in på godiset som fanns här hemma åt mig idag när jag kom hem, juste måste berätta. När jag kom hem idag så möts jag av en godisskål, ett ljusarrangemang och en super söt rosa plastficka med ett hjärata på. Familjen tyckte nog att jag var värd det efter allt mitt slit <3 Här kommer dagens, och koftan jag har på mig som jag fick av Vero Moda finns att köpa för 249kr på Vero Moda hela helgen :)



 

 


Sorry

Det var längesen jag vet men jag har så mycket att göra hela tiden så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen..! Tuvär så kommer det nog antagligen inte att bli så mycket bättre på ett tag heller... Jag har tenta på torsdag men sen så :) Direkt efter tentan på torsdag så åker jag till Göteborg och ska bo hos linn! Så på torsdag är det bara stinsochlinntid, vore mys att sätta oss på något ställle, dricka och bara taigen ALL DEN JÄVLA TID som vi varit ifrån varandra! Sen på fredag em kommer Petra och Sofie till göteborg och på kvällen ska vi gå på Idol :D !  Och efter Idol då blir det PARTY med mina absoluta favvogirls i Göteborg, jag får tårar i ögen när jag tänker på det, det var så länge sedan det var vi <3

                                                                            Puss & Kram /Stina  

Webkamera!

Haha jag har precis insett att jag har en webkamera i min dator! Verkligen ingen bra billd men men kul! :)



 


Nu åker jag till Sälen!

Har varit på universitet på fm och "pluggat" med Stina, Helén och Amanda MEN det blev inte så mycket gjort, vi satt mest och skrattade hela tiden :). Nu är jag iallafall hemma och ska packa till Sälen. Det ska bli så skönt att åka dit och bara ha det lugnt och skönt bara Henke och jag. Men vi kommer hem redan imorgon så det blir bara en kortis. Men men nu måste jag skynda mig, ha en bra helg alla !  


Spinningpasset

Jag har ju inte berättat om mitt spinningpass, OMG! Det var så jävla jobbigt! Men med det sagt, så har jag bestämmt mig (med lite påtryckning av min mamma som inte vill gå dit själv) att gå på ett pass en gång i veckan :) Jag kan fortfarande inte fatta hur jag orkade bestiga Kebnekaise MEN det gjorde jag så ett spinningpass i veckan borde väl inte vara en big deal för mig, eller? :S  



På Sveriges högsta topp

 


Seg

Har precis ätit risgrynsgröt, yammi :P Annars ska jag ta en promenad nu tänkte jag, jag är så seg så jag behöver det för att vakna. När man känner sig så här seg då finns det inge bättre än att kolla på bilder från tidigare plåtningar eller ta på sig sin "Super of the world model" tröja, då känns allt lite bättre igen ;)

 




Gårdagskvällen

Kvällen igår började på Mingla med tapas tillsammans med Petra. Vi hade det jättetrevigt och pratade om allt mellan himmel och jord :) Jag har inte varit på Mingla på ett tag, men dom har fått det jättemysigt där inne och maten var helt fantastisk! Så gå dit. Sen skulle Petra hem så hon körde mig till Stina där jag träffade dom andra tjejerna från klassen och sen åkte vi tillsammans till Strömpis. Kvällen var jättelyckad, är glad över att jag har så fina klasskamrater <3  




                               (ev kommer det fler bilder från Strömpis OM dom inte är helt förjävliga :P)

Spinning

Nu ska mamma och jag gå iväg till G-vik på ett spinningpass, det är första gången för mig så jag kommer nog dö så otränad som jag är! Men det blir nog kul, utvärdering kommer sen :P


Myskväll med Petra

Har haft en myskväll med Petra hemma hos Sebbe, han var dock inte hemma så det blev bara en massa tjejgossip ;) Vi år spagetti med en massa bacon och godis såklart :P Tack för en underbar kväll baby, på onsdag blir det party!


16/11

 


Rachel Bilson

Har precis pratat med Linn i telefonen, hon verkar ha det hett där i Göteborg ;) Längtar så mycket tills jag kommer och hälsar på! Hoppas att jag får träffa alla hennes nya vänner som verkar ta  så bra hand om henne där nere :) (vissa lite bättre än andra;)) Nu ska jag gå och lägga mig och prata med Henke, han börjar att bli bättre nu. Imorgon så är det skola igen (föreläsningar på engelska!?) och på kvällen så hopppas jag att det blir biomys eller något liknande med Petra <3.

Hittade den här ursnygga bilden på Rachel Bilson (jag blir så sugen på att använda mina kavajbyxor!) och var bara tvungen att lägga ut den. Hon är så snygg!


(Oh jag undrar vad jag ska ha på mig imorgon, har verkligen ingen fantasi...)
Sov gott puss & kram
 


15/11






Saknar världens bästa kompisar

Nu ska jag gå och lägga mig, saknar mina älsklingar som det känns som att det var länge sedan jag hade egentid med. Allra mest saknar jag Linn, hennes smarta kommentarer lyser med sin frånvaro. Önska att jag hade henne lika nära som jag alltid har haft... <3 Men sen saknar jag att riktigt umgås med Petra också, det finns inget bättre än att ha en helkväll med den tjejen. Även fast vi inte har känns varandra så länge (ca 4 år?! gu vad tiden går fort) så har hon en stor del i mitt hjärta, utan henne så hade jag inte klarat mig här hemma i Örebro.

Ni två är dom bästa vännerna man kan ha, ni betyder så enormt mycket för mig. Tack för att ni alltid finns här för mig, jag kommer alltid att finnas här för er. Utan er skulle jag inte klara mig, jag fattar inte hur jag har lyckats men jag har verkligen fått världens två bästa kompisar. 


 (Till Petra och Linn)
 


Älskar dessa trosor!

Jag vet att jag när dom här trosorna kom hånade Petra för att hon tyckte att dom var heta förlåt baby :P Nu har jag iallafall ändrat mig, dom är helt underbara! Problemet är bara att det inte är så mång butiker i Örebro som har fattat det nya trosmodet än, så finns knappt att få tag på..  Men den som väntar på något gått ;)



 


Jobb på Vero Moda

Hej alla! Idag har jag jobbat på Vero Moda som jag gör varannan helg, det är skitkul :) Efter jobbet så åkte jag hem med mat till Henke, som forfarande ligger hemma och är sjuk. Det är så synd om honom han ligger bara där hemma helt själv, för ingen kan ju vara hemma hos honom eftersom att ingen vill bli smittad. Men på fredag åker vi till Sälen, längtar verkligen! 


12/11





Gårdagskvällen var okej. Idag har jag bara varit hemma och haft ont i halsen, är så rädd för att bli riktigt sjuk nu (Henke har svinis). Sen när mamma kom hem så åkte hon och jag och shoppade lite, men det får ni se mer av imorgon ;) Nu ska jag gå och lägga mig sov gott <3 


Ny tröja

Jag har ju inte visat vad jag köpte i Göteborg! Okej det var bara en tröja men här är den :) (60% ull, så riktigt varm och skön)



 


Festa?

Åh det var så länge sen jag var ute.. (okej i Göteborg, men det räknas nästan inte) Jag vill ha en crazynatt med Hannah och Petra snart! Jag känner att en repris av "hångelnöten" behövs snarast girls?! ;)



p.s vi har ju inga partybilder på oss?! (Hannah, Petra & jag) bara den där när vi är utklädda, och den tror jag inte ska komma ut igen, right? ;)


Myskväll med Petra & Sebbe

Nu ska jag åka iväg till Sebbes nya lägenhet och ha en myskväll där med honom och Petra. Det var så länge sen jag träffade dom så det ska bli så kul! Henke skulle egentligen också varit med, men han ligger hemma och är sjuk, stackare. Annars har dagen varit en riktigt flummdag, loves it ;) Haha!

 
p.s det här hade jag inte på mig idag i skolan utan har på mig nu på myskvällen :P


Brunett

Det känns som att det var så länge sen som jag var brunett men det var ju typ bara ett halv år sen!? När jag ser bilder på mig från då, känns det som att det var sjuuukt länge sen jag såg ut så där! Trivs så mycket bättre som naturlig blondin :P



Nu ská jag & Henke gå och lägga oss sov gott snyggingar


Snyggis Lauren

Jag älskar verkligen Lauren Conrad, hon är så snygg. Här kommer en ny bild, det är bara att inspireras ;)  


Sjuk

Hej alla, jag vet att jag utlovade bilder från Göteborg men igår var jag i skolan från kl 10.00 till 16.00 och när jag kom hem så somnade jag i soffan =) Sen kom Henke och hämtade mig,  vi slökollade på fotbollsgalan och sen satte vi oss framför hans dator och kollade på alla hans partybilder från förr, så kul!! :D. 

Imorse vaknade jag kl 12.00 och hade skitont i halsen.. Bad. Så nu har jag laddat upp med Cola och choklad, ska sätta mig och läsa ur "Europarättens grunder" Jippi...

Här är iallafall en bild på mig och Henke från helgen i Göteborg <3   

 

Ha en bra dag!


Hemma från Göteborg

Helgen i Göteborg har varit helt FANTASTISK! skitsnyggt hotell, den godaste maten jag någonsin ätit och underbart sällskap! Här är bilder från Henkes och mitt hotellrum, jag är helt kär i det. Mer om resan och fler bilder kommer imorgon.

Hotellet heter Mornington och ligger på avenyn, rekomenderas! 






 
(Tapeten på våra väggar, så snygg. Och utsikten ut på avenyn från vårat fönster)


Bild från tentan

Här står vi nervösa och väntar på att få gå in och skriva! Nu är det hela två veckor kvar tills vi får resultatet...



(Bild lånad från Stinas blogg)


Nu drar jag till Göteborg

Tentan kändes helt okej, så nu drar jag och Henke till Göteborg! Så vi hörs igen imorgon puss puss


Nu gäller det!

Nu har jag packat allt inför tentan imorgon och till Göteborg. Så nu kan jag inte göra så mycket mer än gå och lägga mig och hoppas att den kunskap jag har räcker för att klara tentan imorgon. Men hur som helst kommer det bli så skönt att sätta sig på tåget efter tentan, vara lung och somna mot Henkes axel. Aja, nu gäller det!




Brunch

Brunchen blev jättelyckad! Tack tjejer, det är så kul att vi har lärt känna varandra, ni är helt underbara :)



p.s Jag tror att det kommer gå bra för alla oss på tentan imorgon, vi kan mer än vad vi tror. Lycka till alla! 


6/11

 

Mysmys


Vardagslyx

Nu har jag precis peelat mig, haft ansiktsmask och tagit ett långt bad, så välbehövd vardagslyx. Så nu ska jag göra iordning en stor kopp te, tända lite ljus, lägga mig i sängen och läsa nya Chick. Sov så gott snyggingar puss på er!


Handlat inför brunchen

Nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat en massa till brunchen som jag ska ha hemma hos mig imorgon. Det kommer bli jättetrevligt! Kommer ta en massa kort (det blir nog mkt populärt :P ) så att ni kan se mer ifrån det imorgon. Det fanns tuvär jättedåligt med grovt bröd och jag känner på mig att Maria och Stina föredrar det framför ljust, så nu har jag hunnit baka grovtbröd också. Det står i ugenen nu, jag provade ett som jag inte gjort tidigare så jag hoppas att det blir gott :) Men lugn Helen, det finns självklart ljustbröd också ;) 

Nej det kommer nog att bli jättetrevligt imorgon, det blir sista slutspurten inför tentan. Jag har kommit på en sak, OM det skulle vara så att jag inte klarar tentan (det är skitsvårt när det än ens första tenta´, jag har ingen koll alls på hur mycket man behöver kunna!) så måste jag få vg på omtentan. Då blir det ju ändå bra tillslut :) Men men nu ska jag dammsuga, så att det bli fint tills imorgon. 


 


5/11

 

Nu åker jag till universitetet, sen ska jag handla till brunchen imorgon :)


Snö!

Ohh, nu när jag vaknade och drog upp rullgardinen så är det snö ute! Det är verkligen ett stort bevis på att vintern snart är här :) I förrgår så köpte jag första julklappen :P


Sov gott

Så, nu ska jag äntligen sova. Jag känner redan hur svårt det kommer vara att gå upp imorgon. Att jag känner mig sjuk gör ju inte saken bättre... Men gu vad deppig jag låter! Jag är ju egentligen jätteglad, för gu vad jag har lärt mig nya saker när jag har pluggat så här mycket! Och på lördag åker jag till Göteborg med världens bästa pojkvän och ska äta skitgod mat (god mat är verkligen något man ska unna sig, det finns (typ) inget bättre.) Och jag har helt underbara vänner, det finns inga bättre det lovar jag. Och min familj stöttar mig alltid till 100%, skulle inte klara mig utan dom. Aa när jag tänker efter så borde jag inte alls vara deppig egentligen, va skönt nu känns allt mycket bättre :) Tack alla underbara människor som gör mitt liv till det bästa någonsin, utan er så skulle inte jag vara den jag är idag <3


(Här har jag än en gång somnat till en film Henke och jag "såg på" i Sälen :P)


Nästa vecka då jävlar...

Jag ser så fram emot alla mysiga kvällar nästa vecka, här är min planering:

Bio med Petter (min lillebror) och Henke, vi ska se "This is it" igen :)
Bowling med Henke, Petra och Sebbe och sen åka hem till Sebbes nya lägenhet och göra en middag (detta vet ingen av dom om än)
Myskväll, massa godis och gossip med Petra och Hannah
Och det är ju bara tre kvällar av sju!

Men tills dess så är de ända sällskapet jag har min älskade lagbok...


Nya avsnitt av The Hills & The City

Mitt i allt blev jag iallafall glad när jag såg att dom nya avsnitten av The Hills och The City, exakt vad jag behövde! Tänk att något så litet kan göra en så glad ibland :)




Underbara bilder från Nice

Igår la Lina ut bilder från Nice i sommras, helt underbara. Jag vill tillbaka <3



   

Tack för en underbar resa tjejer


Mycket att göra nu alltså...

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen, förlåt. Men jag ovar att det ska bli ändring på det efter den här veckan! (dvs efter tentan). veckans scheman ser ut såhär:

Måndag: Seminarie + göra gamla tentor
Tisdag: Göra gamla tentor
Onsdag: Träffa tjejerna på universitetet, workshop på universitetet och sen sitta kvar och plugga
Torsdag: Göra gamla tentor, taco-plugg-kväll med tjejerna
Fredag: Pluggbrunch med tjejerna då vi ska ta upp allt vi haft det extra svårt för. Sen gå och lägga mig tidigt!
Lördag: 8.15- 13.00 tenta! 15.10 tåg till Göteborg där jag ska ha en underbar helg med Henke <3 Så efterlängtat.
Söndag: Göteborg

Så ni kanske fattar att jag har så extremt fullt upp den här veckan MEN jag ska iallfall blogga ett inlägg per dag ;) Nu ska jag ställa mig och göra mat till familjen, då blir dom glada när dom kommer hem :P (ingen kommer hem fören kl sju) Jag ska göra kycklinggryta med ananas, kokos med ris och nybakat bröd :)  Här är föresten en bild från plåtningen i fredags.


RSS 2.0