Gårdagens


"Grattis" Ayla!

Nu ska jag iväg och ha seminarie mellan 10.15 - 16.00! Men jag tror att jag kommer lära mig så enormt mycket idag så det ska nog bli bra ändå. Och så har jag ju kvällen att se fram emot då vi ska ut och fira Ayla! Ska bli så kul att ha en helkväll tillsammans med ALLA för en gång skull. Så det blir party party ikväll altså ;)Ha en bra dag!

/S


Food

Idag blir det lax med teriyakisås och seasamfrön, guacamole, oliver, sockerärtor, groddar och sötpotatis, perfekt mat efter ett hårt träningspass ;) Yammi.


Me & mammi

Haha igår fotade mamma och jag oss på någon studio grej, dom hade hört av sig till mamma och frågat om hon var intresserad. Så eftersom vi inte träffas lika mycket nu när jag "bor" (känner att det fortfarande är lite svårt att ta det ordet i min mun :P) med Mirza så tyckte vi att det lät som en kul grej att göra tillsammans. Och det var jättekul, dock så var vi nog lite för oserigösa för dreas tycke. Jag kom direkt från jobbet så när make up artisten ville sminka mig så tyckte jag att det kändes skönast att behålla det sminket jag redan hade, vilket hon verkligen tyckte var det skummaste ever. Sen när vi kommer in till studion så möts vi av tjejer i balklänningar(!) och där står vi med jeans och svart top! Aja roligare blev det men jag vill inte gå in på detaljer hehe, en bild fick vi iallafall med oss hem som minne :)


Rachel Zoe fall 2011Ohhhh jag vill ha allt!!!


Rachel zoe <3 Lindex

Ohh jag blir så glad! Jag älskar Rachel Zoe och nu ska hon lansera en vårkollektion för Lindex!

Today16/2

Har precis kommit hem från juristmässan och ska städa lite innan jag hämtar Mirza på jobbet :) Ikväll blir det tjejkväll på Pitcher`s och sen ev utgång, underbart. Ska bli så skönt att bara sitta och prata ut om allt mellan himmel och jord med mina girls <3

Puss & Kram /SRSS 2.0