Plugg

Har suttit och pluggat sen kl nio imorse och börjar nu somna sittandes framför datorn. Men det har gått bra idag till skillnad från igår då min dator gick sönder (son min data-snille till lillebror lagade idag!) och min bok som jag beställde från bokus för ca en månad sedan tydligen försvunnit spårlöst på posten. Så nu väntar jag bara på att Mirza ska komma och hämta upp mig och sen ska jag nog lägga mig lite i soffan :P


Ha en underbar em i det fina vädret nu !
/S

Petra på Marieberg

Så coolt baby!

/S


Söndagens på jobbet






Top-Vero Moda
Byxor-H&M
/S

Världens finaste Petra


Ny klänning från Vero Moda

/S


Älskar dig



Just nu när det är som gråast ute, jag har tenta om tre veckor och ska börja tentaplugga för fullt och det är lång tid kvar tills jag kommer ha en ledig helg igen så känns allt ganska segt. Men då är jag så glad och tacksam över att jag har världens underbaraste pojkvän som gör min vardag så mycket ljusare! Det blir mycket lättare att gå upp sju på morgonen när jag vaknar upp vid hans sida, så mycket lättare att ta mig iväg till träningen när jag gör det med honom, och så mycket roligare att laga mat när vi gör det tillsammans. Tack för at du finns Mirza, jag älskar dig.

Din / S


Såå rätt vinnare!

Och ja, jag kan stå för det, det är jag och alla småtjejer ;)



/S

Bilder från konsgalleriet i lördags

/S


Ledig, men ändå en helt uppbokad, lördag

Idag har jag en helt underbar dag framför mig, nu ska jag först upp på stan och fika med Ayla, sen ska jag, mamma, pappa och Mirza åka och kolla på en utställning efter det så hoppas jag på att vi kan åka lite skridskor, eller iallafall vara ute och njuta av det underbara vädret! Senare ikväll så ska vi fyra laga indisk mat och självklart kolla på melodifestivalen!!! När äntligen Eric Saade har korats som vinnare (enligt mig självklart) så firar jag och Mirza det med att gå ut och sätta oss på något trevligt ställe :)



/S

Hur underbara va inte dessa?


Dagens

Dagen som har gått :

9.00-12.00 föreläsning aktiebolagsrätt

13.00- 20.15 jobb

Nu : sova !

/S


Gårdagens







 
Puss / S


"After work" med Zandra & Frida




Tack för en mys kväll girls <3


RSS 2.0