Linn kommer hem idag!

Nu sticker jag till jobber på Vero Moda, ska bara jobb tre timmar så det känns skönt :) Kl ett kommer linn hem!! Tuvär jobbar ju jag då, men jag får gå frbi henne senare och iallfall snå en kram ;) Så skönt att ha henne hemma igen. <3




Sov gott

Så, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer Henke hem det ska bli så skönt att somna i hans famn imorgon det går fan inte att beskriva hur underbart det kommer vara. Jag älskar honom så mycket, det är verkligen något stort som fattas i mitt liv när han inte är vid min sida.



Sov gott snyggingar


Reklamfilmning + plåting

Hej jag vet att jag har sugit på att skriva de senaste dagarna men jag har verkligen haft så fullt upp.

Igår så var Petra och jag ute och åt och sen var vi på "This is it". Det var en helt underbar kväll, så välbehövd efter allt pluggande. Jag hade så mycket jag bara behövde prata ut om så gu förlåt Petra jag måste bara ha pratat om allt mellan himmel och jord hela kvällen hehe! :P Filmen var HELT UNDERBAT!! Jag kän inte säga så mycket mer än att jag älskar den och att alla måste gå och se den, nu.

Sen idag så var tappra jag och Maria på universitetet kl nio och pluggade, sen direkt därifrån till (min första!) testreklamfilmning! Det var så kul! Jag kommet lägga upp filmen så fort den är klar (jag tror dessverre att det kan ta ett tag..) Och sen efter det så var det en plåtning, kanske en lite för het plåtning.. =/ Nerå jag hoppas bara att min pojkvän kan vara stolt över mig...

Så nu väntar en helkväll med familjen, en god middag med lamm, nya Chick och glamour, en massa naturgodis och Idol! 



Bild från en plåtning för ett tag sedan med fotografen Pelle.     
(pellelannefors.com)


Sälen

 Den 20-22 november blir det en weekend i Sälen med Henke :) Ska bli så skönt att åka dit och åka skidor när man typ är ensam i backarna. Det kommer bli så kul!

(Här är lite bilder från förra vintern då vi var i Sälen minist 6 gånger)
 

 
Ohh, längtar!


Pluggisar





(Bilder lånade från Stina och Helens bloggar :P )


Bonde söker fru + varm choklad

Så nu har jag fått ur mig det.. Nu ska jag lägga mig och kolla på Bonde söker fru och dricka en stor kopp med varm choklad :)


Jag skäms...

Idag gjorde jag något som jag verkligen skäms över... Jag tror aldrig att jag har skämts så mycket eller känt mig så dum som jag gjorde idag, ne fy fan. Så nu passar jag på att be om förlåtelse, jag vet att han aldrig kommer att läsa det här men det känns bättre för mig. Så förlåt, jag menade inte något av det jag sa, jag var trött och flummig som fan och trodde inte att du skulle höra (okej det sista är världens sämsta anledning, det är jag medveten om) MEN jag har lärt mig en läxa och kommer inte att göra om det. Jag hoppas verkligen att den här killen (våran föreläsare) inte tog åt sig och bara tänkte att vi var några dumma tjejer. 

Vi är egentligen väldigt snälla tjejer vi va bara väldigt trötta efter en en massa plugg... Det var inte meningen att du skulle höra när vi sa att det såg ut som att du hade kilt på dig mm... Förlåt.  


28/10





Nu åker jag till universitetet hörs sen pusshej


Längtar till värme!

Åh jag längtar till värme, sol och bad. Jag och Henke har pratat om att ta en resa i jul, men eftersom man typ inte har något jullov på universitetet (är inte det otroligt konstigt?!) så har jag ju typ inte tid att åka.. Om vi inte åker typ den 26 och sen är borta över nyår :) Tänk att bara ligga på en strand, äta god mat, vakna upp på ett hotell varje morgon i en vecka och HA DET VARMT! nej det vore inte helt fel alltså...

I sommras så var jag både på Kreta med Henke och på franska rivieran, Nice, med en massa tjejer. Åh vad jag längtar tillbaka!! Här kommer lite bilder från resorna, så kan iallafall jag drömma mig tillbaka lite... :P




  

 


27/10

OTROLIGT stressad men här kommer dagens. Och till alla er som har möjlighet att gå ut idag, gör det, njut av det otroligt fina vädret!!!

 


Arbetsrätt

Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa arbetsrätt, jag och mina girls från klassen har lagt upp ett pluggschema fram tlll tentan och imorgon är det arbetsrätt som gäller. Jag tycker verkligen att det är sjukt intressant att plugga juridik, verkligen överförväntan. Men nu är det mycket alltså...

Men vafan nu ska  jag klara det här! Man lär sig så mycket nytt hela tiden, det är helt otroligt kul. Och så har Henke fixat så att han och jag åker till Göteborg direkt efter tentan och har en underbar weekend där. Det ska bli så skönt att åka dit, bo på hotell, äta den helt underbara hotellfrukosten, fina middagar, bara vara med varandra 24/7 och shoppa! ( för de kommer jag ju inte ha tid för nu på två veckor meddans jag pluggar, att shoppa alltså;) ).

Men men nu ska jag börja repetera arbetsrätt, det är faktiskt väldigt intressant. Så sov gott alla mina härliga läsare <3



(P.s har en till plåtning på fredag mer info om den senare)  


This is it

På torsadg gäller det, Petra och jag ska gå på "This it it"! Jag har verkligen velat se den filmen men trodde inte att det skulle finnas biljetter. Men det fanns det!! Åh så kul att se fram emot mitt i allt pluggande.


Opposition

Har precis slängt i mig en smoothie och ska nu åka iväg till skolan för att öva inför en opposition imorgon. Sen åker jag direkt till Vero Moda där jag ska hämta mitt julschema :) Ha en bra dag <3


26/10

Här kommer dagens:

 

( jag vet såå tråkig men men )


Saknar min älskling

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det skola igen. Henke ringde precis, allt var toppen i Österike =) Saknar honom...



Sov gott


Catwoman

På lördag är det ju Halloween och då ska det partas!  Vi är några som ska klä ut oss och sen gå till kåren. Det ska bli så kul, är skittaggad! Ja, jag ska iallafall vara catwoman.. :P Det ska bli spännande att se vad alla ska klä ut sig till! Och alla ni som ska vara med, man ska verkligen gå in för det! Okej?


Jag på lördag haha ;)


Jag kommer kunna gå på Idol finalen!

När Petra fyllde år så fick hon biljetter till Idol finalen av mig, Linn och Sofie, MEN sen så visade det sig att jag hade en tenta den dagen, så typiskt. MEN idag så hade dom ändrat på tiden till en dag tidigare!!! :D Helt underbart!!!


God morgon

Glömde att lägga ut dagens igår, så här kommer den:

 

Blus Åhlens Wera
Halsband Lindex
Armband Tomas Sabo
Ring Efva Attling


Bilder från dagen

Idag var det pappas födelsedag, så det har varit fullt upp hela dagen. Har varit jättekul att träffa släkten, det känns som att det var längesen som man träffade alla. Så det har varit en toppen dag med en massa god mat och tårta. Pappa fick bla en stor tavla på mig och Petter (min lillebror) som han blev jätteglad över:) 



   



  
(Okej, jag suger på att göra grimaser! haha) 

Nu ska jag gå ner och kolla på en thriller med mamma, pappa och Petter ett underbart slut på pappas födelsedag. Sov gott Pusshej





 


Två bilder från plåtning





Grattis pappa!

Idag fyller pappa år! Så det kommer att vara en massa folk här hela dagen och bjudas på en massa goda grejer =) Men nu ska jag gå ut på en promenad med mormor och morfar, bilder från dagen kommer senare ikväll.


Två bilder från dagens plåtning

Här kommer två bilder från dagens plåtning. Det gick sjuktbra idag, jag älskar alla bilder.





(Inga av bilderna är retuscherade, lägger ut dom retuscherade direkt när jag får dom, jag ser ju tex typ gravid ut på bild tva haha :P)


God morgon Stina

Hur trött som helst ska jag nu dra mig iväg till plåtningen. Ska göra lite ärenden på stan också och eftersom plåtningen ska vara osminkad så kommer jag att gå på stan osminkad, och det vet alla som känner mig att det är väldigt sällan som jag gör :P Men men det är väl aldrig försent att börja med något nytt ;)



(En extremt trött Stina påväg till plåtning)
Ha en bra dag pusshej

  


Nu har Henke åkt..

Så nu har jag precis sagt hejdå till Henke, vi hade en jättemysig kväll igår. Jag har en heldel bilder från igår men hinner inte lägga in dom nu, så det kommer upp senare ikväll.



Älskar dig


Bild från förra nyår

Haha sitter och kollar bilder på Henkes dator när han packar och hittade en bild från förra nyår som jag typ aldrig sett förut? Hur jag kunnat missa den känns ju konstigt :P Men men med tanke på att Petra och jag inte riktigt vet vad vi ska göra det här nyåret, så lägger jag iallafall upp den här bilden. (Tänk att det snart har gått ett år!? Helt sjukt)



(Jag, Hannah & Petra)
Haha vi känns så jäkla små!


www.lannefors.com (bilder från Miss universum sverige)

Gå in på sidan www.lannefors.com för att se massa småbilder på mig (fyra olika) som är tagna av fotografen Pelle Lannefors under Miss universum Sverige :) På bild finns även vinnaren Renate (typ verkligen i mitten av allt) och bilder på trean Michaela (när hon kollar över sin axel). Jättefina bilder verkligen, så kul att se :)

Åh! Såg nu att man även kan klicka på "fashion" och där ser man bilderna fast mycket större!

Check it out ;) !


Åker till Henke

Nu ska jag åka till Henke, vi ska köpa godis och ha en riktig myskväll med bla mammas boys, loves it ;) Ha en bra kväll pusshej 


The City & The Hills

Nya avsnitt ute nu på mtv.com. Åh vad bra dom här avsnitten var! Petra, nu får du tusan börja kolla så att vi kan prata om dom sen :P Det här avsnittet av The Hills var bättre än tidigare MEN The City är fortfarande sååå mycket bättre enligt mig! Om du inte har kollat på några avsnitt så MÅSTE du börja nu!





( Så heta! )


22/10

Har varit på föreläsningar hela dagen, puhh.. Men men ikväll är sista kvällen med Henke innan har åker till Österike så nu får jag allt ta och rycka upp mig ;) Här kommer dagens iallafall.



 

Kofta Vero Moda
Linne H&M
Skarf Vero Moda
Jeans Dr demin
Skor Dna
 


Plåtning på fredag

Det blir en plåtning på fredag, så kul =) Den kommer att vara väldigt naturlig (typ helt osminkad) och svart/vitt. Jag tror att det kan bli skitbra! Men nu ska jag åka hem till Petra och ha myskväll med en massa godis!!! Det har jag saknat hela dagen när jag har suttit här och pluggat.

Här kommer en bild från en av mina tidigare påtningar som jag verkligen älskar.



Ha en mysig kväll. Pusshej


Starbucks i Sverige!



Ute på Arlanda, men ändå ;)


Gårdagskvällen

Kvällen igår var urmysig, vi började med en middag på Efasos, där jag åt lamm ( det fins enligt mig inget bättre) och sen gick vi vidare till Sf där vi skulle se förhandsvisningen av filmen Zombieland. Och ja det första som visades i filmen var hur en massa människor som hade blivit zoombies åt på andra "normala" människor, så det började väldigt kritiskt. MEN sen blev den faktiskt på något extremt undligt sätt bra och även fast jag idag tänker "fy fan vilken störd film, vad handlade den egenligen om?!" så satt vi ju ändå där och skattade i biomörktet så då får man väl se det som lyckat ändå :P  

På fredag åker Henke till Österike på skidsemester, det kommer bli så ensamt här hemma. Men med en stor tenta om två veckor så känner jag påmig att jag kommer ha fullt upp ändå.



     

Tack för en underbar kväll Henke, älskar dig


20/10

Idag har det verkligen varit en pluggdag, jag har läst allt ni kan tänka dig om straffrätt. Men ibland måste man ju ta pauser i pluggandet, så mamma (som satt hemma och jobbade idag) och jag tog en promenad till en gårdsbutik som ligger en bit bort där dom säljer närodlat och ekologisk. Sen när vi kom hem så bakade jag två av mina absolut favoritbröd, ett väldigt grovt och ett olivbröd. 



 

Nu ska Henke och jag ut och äta middag och sen gå på biopremiär.
Bilder från det kommer imorgon ha en trevlig kväll Pusshej






  


Nya skor

Här är bilderna på mina nya skor som jag lovade att lägga ut igår men helt helt glömde bort, men den som väntar på något gott ;)  

 

Lite högre ankelboots i mocka med inbyggd platå, helt underbara. 699kr DNA


19/10

Idag var jag på universitetet på fm och vi skrev klart vårat PM, känns så skönt att ha det avklarat. Sen när jag kom hem så satte jag mig och läste rättsfilosofi, och jag tror inte ens att jag behöver säga något om hur många gånger jag slummrade till under den tiden jag läste... Men sen tog jag tag i mig själv så mamma och jag åkte ut till Marieberg där vi köpte lite presenter till pappa som fyller år på lördag =)

Nu ska jag tända lite ljus, ta en kopp te, gå och lägga mig och läsa nya Hänt bild ;) Så nice. Jag måste bara lägga ut en bild på tjejen som enligt mig är en av världens snyggaste just nu, Olivia Palermo.



Sov gott pusshej


  

 


Party Party !

Gårdagens utekväll blev väldigt lyckad, föst var Petra och jag bjudna till en gammal klasskompis och där var det flera från våran gammla klass, så kul att träffa alla igen! Det måste vi göra snart igen. Sen så drog Petra och jag vidare till Strömpis där vi mötte upp Jonna, Alexandra, Sandra och Karro och tillsammans gjorde vi kvällen till den bästa möjliga! Sen hämtade Sebbe oss, körde hem mig och Henke till mig där vi gick och la oss. Finns inget bättre sätt att avsluta en underbar kväll än i Henkes famn. Tuvär så är både Petra och jag sugit dåliga på att ta kort så imorse när jag kollade min mobil så fanns det bara två bilder från gårdagskvällen... Men jag får helt enkelt bjuda på dom ;)

Sen så har jag jobbat idag, tuuur att man inte blir bakis lätt allstå :P OCH så har jag köpt världens snyggaste skor, lägger upp bilder på dom imorgon. Nu ska jag börja min underbart seg söndagskväll med reprisen av "Bonde söker fru", "Gossip girl" och sen"Ensam mamma söker" . Önskar att Linn kunde vara här, vi är bäst på att sega tillsammans..

 

Ha en underbar söndagskväll! Pusshej


Underbar dag i Kilsbergen

Petra, jag och Leija hade en helt underbar dag i Kilsbergen, med strålande sol och helt vindstilla. Därimot så gick inte grillningen så bra.. =/ Jag fattar verkligen inte vad vi gjorde för fel? Men tillslut så satte vi iallafall eld på en massa tidningspapper och stack in korvarna i elden :D Gott? Nja men är man hungrig så är man ;)



   

 

Tack för en helt underbar dag baby, och så jävla mycket GRATTIS till Sebbe som fick lägenheten!! Ser redan fram emot inflyttningsfesten ;)


Brunch & PM-arbete

Dagen började med en härligt brunch hemma hos mig tillsammans med Stina :) Vi skrev även en del på vårat PM arbete men kanske inte så mycket som vi hade tänkt ;) Mitt i allt ringde hennes boyfriend (han är och spelar i Japan nu, så coolt) och sa att dom hade fått lägenheten som dom har velat haft jättelänge! Så kul! :D






Nu ska Petra & jag åka och grilla korv i Kilsbergen sen blir det bio =)
Ha en bra dag, njut av det fina vädret!
Pusshej


Redovisning

Har just kommit hem från universitetet, redovisningen vi hade gick bra så det känns så skönt =) Nu ska jag lägga mig oc kolla på dom nya avsnitten av The hills och The city! Så underbart! Imorgon ska Petra och jag ut till Kilsbergen och grilla korv och ev pinnbröd ( jag har inte ätit det sen Linn och jag grillade det på lågstadiet, så det är på tiden) ska bli så skönt med en heldag med baby <3 Så här såg jag ut idag:



Nu ska jag snart åka och kolla på fotbollen med några girls från klassen pusshej


Godmorgon

Vilken härlig morgon! Visst sjukt kall men så fin. Idag har vi våran första redovisning inför klassen och jag känner mig lite smått nervös så där :P Men det ska ng gå bra, så nu tänkte jag sätta mig och öva lite. Ikväll är det ju fotboll och ev ska jag se den med några tjejer från klassen, det vore nice =) Aja nu måste jag sätta mig och plugga, här får ni en till bild från plåtningen.



Ha en bra dag puss & kram


Bild från plåtningen



Bilderna är verkligen så fina! Är så nöjd, väntar nu bara på att få dom i större format. Nu sa jag snart iväg till skolan och jobba på en redovisning som vi har imorgon.  Ha en bra dag!


Stockholm

Igår åkte jag till Stockholm för en plåtning med make up artisten Karin som jag lärde känna under Miss universum och fotografen Matilda Söderström. Men självklart så kan jag ju inte lämna storstaden utan att ha shoppat lite, se några av mina underbara kap nedan. Plåtningen gick så bra och alla var jättenöjda när vi lämnade studion, imorgon lägger jag upp bilderna därifrån nu blir det bara några backstage bilder :P.

 

Dagens outfit Jacka från H&M Stickad väst med päls H&M trend

Sminkad och klar!

 Trött på tåget hem

Nu ska jag gå och lägga mig och prata med Henke, god natt


Välkomna!

Hej, nu tänkte jag ta upp det här med blogg igen, har verkligen saknat det. Det som har ändrats sen sist är att jag nu har börjat läsa juridik på universitetet och att min bästa vän Linn har flyttat till Göteborg =(. Men annars är allt sig likt i mitt liv, Henke och Petra finns fortfarande stadigt vid min sida <3

Så enjoy / Stina 

RSS 2.0