Gårdagskvällen

Kvällen började med Middag hemma hos Ayla, Kåren och sen Strömpis.
Klänning - Vila


Dagens

Idag har jag jobbat på Vero Moda tillsammans med Anna haha det är alltid lika kul när vi två jobbar ihop för på något konstigt sätt så blir det alltid så flumm? Konstigt..

Här kommer dagens från Vero Modas provrum:

 Långklänning - Vero Moda
Kofta - Vero Moda
Ring - H&M


Världens bästa

Vill bara säga att jag älskar min pojkvän så otroligt mycket, du är helt underbar älskling. (Och så extremt het!!) 


DagensSkjorta - H&M
Jenasshorts - One Teaspoon
Väska - Pieces


Äntligen lite värme

Så blev det iallafall en till varm dag den här sommaren, så skönt. Nu blir det lite träning sen mys med familjen och så avslutas den här fina dagen med ost och vin på Mirzas balkong <3 Ha en underbar kväll


Dagens


  

Långkjol - Vero Moda
Linne - Gina Tricot
Halsband - H&M
Ringar - TopShop


Bilder från i onsdags

Förfest hemma hos Karim, Strömpis sen Max. Underbar kväll.
Grattis Linn !

Haft en jättemys kväll, trevligt att träffa alla igen. Lägger ut fler bilder på födelsedagsbarnet imorgon :p Imorgon blir det party på Strömpis så jag hoppas att alla girls dyker upp?! ;) 


Hemma hos mormor & morfar

Igår var jag, Mirza och Petter hemma hos mormor och morfar, det är så härligt att åka dit ibland och hälsa på dom. När jag blir gamal så önskar jag att jag kommer ha det som dom har det.Nu blir det födelsedagsmiddag hemma hos Linn ! :)


Vänner för livet

Jag kom precis hem från en lunch på stan tillsammans med Petra och Ayla och jag är bara så enormt lycklig. Jag har verkligen världens bästa vänner, det är helt otroligt. Det är för bra för att vara sant, hur hittade jag dom här tjejerna och hur hittade dom mig? Det är inte alls ofta som tre tjejer verkligen funkar så här bra alla tillsammans! Jag vet att vi kommer sitta där på något café när vi är 50 år och skatta och snacka skit om allt som inte faller oss i smaken precis som vi gör idag. Jag älskar er och jag älskar att ni är som ni är och gör som ni känner för utan att bry er om vad andra tycker. Ni har gjort mig till en särkare och lyckligare människa än vad jag någonsin har varit, jag skulle inte klara mig utan er. 
  


Jobb, jobb, jobb

Okej, jag vet jag har sugit på att blogga den senaste tiden MEN det finns en anledning och den är att jag har jobbat 24-7 den senaste tiden så om ni bara håller ut så kommer det bli bättre uppdatering redan nu i veckan som kommer, lovar. Men men nu ska jag äta frukost och sen åka iväg till jobbet, ikväll blir det en date med min Petra, längtar. Och snälla vädergudar kan ni inte ge mig lite bättre vädet nästa vecka!?


RSS 2.0